rss feedfacebooktwitter

Greek English German
Login |

Με επιτυχία ο ετήσιος χορός του Αμύντα Αμυνταίου

Εκτύπωση E-mail
ΕΙΔΗΣΕΙΣ - Γυναικών
Συντάχθηκε απο τον/την Giorgos Theoharidis   

http://neaflorina.gr/wp-content/uploads/2017/01/16344222_10155056753998960_1025479426_n.jpg

Με την παρουσία μελών και φίλων πραγματοποιήθηκε το Σαββατόβραδο 28/01 στο κοσμικό κέντρο «Νυχτέρι»  ο καθιερωμένος ετήσιος χορός του ΕΣΑ Αμύντα.

Την εκδήλωση άνοιξε η πρόεδρος του συλλόγου, κ. Ευρύδικη Γεωργίτσα η οποία αφού καλωσόρισε τους επισήμους, σημείωσε:

« Νομίζω είναι περιττό να πω ποιος είναι ο Αμύντας, ενδεικτικά ωστόσο θα αναφερθώ οτι στο πολιτιστικό κομμάτι, ήδη λειτουργούν 30 τμήματα και θα προστεθούν και μερικά ακόμα το επόμενο διάστημα, όλα τα τμήματα κάνουν πολύ σπουδαία δουλειά και αυτό οφείλεται στους δασκάλους και τους καθηγητές που λειτουργούνε με πολύ όρεξη και μεράκι και τους ευχαριστώ γι αυτό .


Θα ήταν παράλειψη μου να μην αναφερθώ και στην χορωδία των ενηλίκων, η οποία πριν λίγους μήνες έδωσε 2 συναυλίες στη Ρωσία, προσκεκλημένη του μητροπολίτη Καλούγκα, ενώ ακολουθεί η συμμετοχή της στη συναυλία του Μεγάρου Αθηνών στις 6-7 Φεβρουαρίου προς τιμή του Μίκη Θεοδωράκη.


Η συμμετοχή του συλλόγου αποτελεί πραγματικά αποτελεί τιμή και πρόκληση γι μας,  καθώς σε σύντομο χρονικό διάστημα η χορωδία θα πρέπει να δουλέψει εντατικά και να προετοιμαστεί γι’ αυτήν την σπουδαία εκδήλωση, στην οποία είμαστε πεπεισμένοι οτι θα μας κάνουν για μια ακόμα φορά υπερήφανους.


Όσο αναφορά το αθλητικό κομμάτι του συλλόγου μας , η γυναικεία ομάδα χάντμπολ αγωνίζεται στην κορυφαία εθνική κατηγορία, όπου τα κορίτσια διαπρέπουν σε αγωνιστικό επίπεδο, καθώς για 3η σερί χρονιά πέτυχαν την έξοδο της ομάδας στο κύπελλο Ευρώπης, ωστόσο οικονομική λόγοι, δεν μας επέτρεψαν να δηλώσουμε συμμετοχή στην εν λόγω διοργάνωση. Οφείλουμε εκ βάθους καρδιάς να ευχαριστήσουμε και αν συγχαρούμε όλες τις αθλήτριες του συλλόγου και κυρίως τις παίκτριες-προπονήτριες Χριστίνα Έλενα Τσιομπάνου και Θωμαή Ταιρίδου, καθώς και τον τεχνικό Νίκο Γιώσκο, που αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για τον Αμύντα.


Δυστυχώς κάποιες αστοχίες και δυσκολίες απο μεριά μας, είχαν σαν αποτέλεσμα την προσωρινή αναστολή του ανδρικού τμήματος,  απόφαση που δεν πάρθηκε με ελαφρά την καρδία, παρ όλα αυτά κατεβάζουμε δυο ηλικιακές ομάδες αγοριών τις οποίες προπονεί ο τεχνικός Θεόδωρος Τριψάνης, τον οποίο ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες που προσφέρει στον σύλλογο.


Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους, και αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε με μεγαλύτερο ζήλο και μεράκι το έργο μας, το οποίο δεν είναι εύκολο καθώς απαιτεί πολύ χρόνο είς βάρος των οικογενειακών υποχρεώσεων . Συνεχίζουμε ακάθεκτοι, ο Αμύντας είναι εδώ, το μόνο που ζητάμε είναι την συμπαράσταση σας.


Τέλος η κ . Γεωργίτσα ευχαρίστησε τον δήμαρχο Αμυνταίου κ. Κων/νο Θεοδωρίδη , τον Αντιπεριφερειάρχη  κ. Στέφανο Μπίρο καθώς και τα καταστήματα του Αμυνταίου για την στήριξη και την αρωγή τους πρός τον σύλλογο. Ενώ εκθείασε την προσφορά της παλαίμαχης αθλήτριας του συλλόγου, Ελένης Γεωργιάδου τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε διοικητικό επίπεδο, προσφέροντας της ένα συμβολικό δώρο.

 

Xορηγοί επικοινωνίαςradio-lehovo.gr
top