rss feedfacebooktwitter

Greek English German
Login |

Αμύντας Αμυνταίου: Ιστορία

Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Giorgos Theoharidis   

ΤΜΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ

ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ 1976-1977

Αμύντας Αμυνταίου 1976-1977

Zάκας – Tζήγας Θ. – Καζατζίδης – Τρυψάνης – Χρηστίδης – Λαζαρίδης – Κιοσσές – Γιώσκος - Μηντσούλης (όρθιοι)

Σιώκης - Τζήγας Κ. - Κοκτσίδης – Καναργελίδης (καθήμενοι)

Το Αμύνταιο αποτελεί γενέτειρα της ελληνικής χειροσφαίρισης απ όπου προήλθε η πρώτη Ανδρική ομάδα χαντ μπολ με την επωνυμία Αμύντας Αμυνταίου.

Το ημερολόγιο έγραφε 4 Αυγούστου 1976 όταν Μια ομάδα φιλοπρόοδων ανθρώπων με την σύμπραξη της τοπικής κοινωνίας του Αμυνταίου και με καθοδηγητές τους γυμναστές Θανάση Ζάκα και Χρήστο Κοτζαμανίδη καλλιεργούν το άθλημα στην περιοχή και συγκροτούν την πρώτη ανδρική ομάδα χαντ μπολ στην Ελλάδα.

Στις 13 Φεβρουαρίου  του 1977 στο προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Αμυνταίου διεξάγονται οι πρώτοι αγώνας χάντμπολ στα πλαίσια θερινών  εκδηλώσεων με την συμμετοχή έξι ομάδων, τεσσάρων ανδρών και δύο γυναικών, ( Ανδρών: Αμύντας Αμυνταίου, ΝΕΛΕ Αμυνταίου, Γυμνάσιο Αμυνταίου, Εθνικός Κοζάνης και Γυναικών: Αμύντας Αμυνταίου, Γυμνάσιο Αμυνταίου).

Στους αγώνες έγιναν τρία παιχνίδια αρρένων και ένα παιχνίδι θηλέων με διαιτητές τον παίκτη - μαθητή Ηλία Μπούτση και τους ΚΦΑ Κοτζαμανίδη Χρ. και Ζάκα Αθ., Γραμματείς των αγώνων ήταν οι μαθήτριες του Λυκείου Χατζηαθανασίου E. και Πετρίδου Μ.

ομάδα του «Εθνικού» Κοζάνης αποτελούσαν οι παίκτες: Μούττας, Τζιούτζιος, Μαυροματίδης, Γιάντζος, Καλαμάτας, Κάβουρας, Παπαϊωάνου, Μάμμας, Τσακιλτζίδης, Βασιλειάδης και Κωνσταντινίδης, ενώ προπονητής της ήταν ο ΚΦΑ Αθανάσιος Μιμίτος.

Την ομάδα του «Αμύντα» Αμυνταίου αποτελούσαν οι παίκτες: Μουταφίδης Νικόλαος, Μουταφίδης Αναστάσιος, Κοτζαμανίδης Χρήστος, Παπαχρήστου Νικόλαος, Τζήγας Θωμάς, Τραϊανός Βασίλειος και Χατζίκας Δημήτριος.

Την ομάδα του «Λυκείου» αποτελούσαν οι παίκτες: Δήμας Ιωάννης, Παπαδόπουλος Γεώργιος, Μπάρζας Γεώργιος, Αναστασιάδης Γεώργιος, Καζαντζίδης Παύλος, Λαζαρίδης Κων/νος και Δέτσικας Ηλίας.

Την ομάδα της «ΝΕΛΕ» αποτελούσαν οι παίκτες: Καζαντζίδης Πραξιτέλης, Τσουμήτας Αλέξανδρος, Ρακόπουλος Πέτρος, Γιώσκος Νικόλαος, Σαρακατσάνης Ευάγγελος, Μπούτσης Ηλίας, Λαζαρίδης Ιωάννης και Κοκτσίδης Κων/νος.

Τη γυναικεία ομάδα του «Αμύντα» αποτελούσαν οι παίκτριες: Νικολαϊδου, Γιαννίδου, Μούρτζου Βασιλική, Χατζή, Μπάρου, Γαργάνη Ανθούλα, και Ταμίλια Ζαχαρούλα.

Τέλος, τη γυναικεία ομάδα της «ΝΕΛΕ» αποτελούσαν οι παίκτριες: Χατζηιωάννου Αλεξάνδρα, Παπαδάκη, Χρηστίδου, Τσουμήτα Στέλλα, Φωτιάδου Παρθένα, Χατζηκωνσταντίνου και Παλιάτσου.

Προπονητής σε όλες τις ομάδες του Αμυνταίου ήταν ο ΚΦΑ του Λυκείου Αθανάσιος Ζάκας.

Η Ά Πανελλήνια διοργάνωση πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο του 1977 στην Αθήνα με συμμετοχή 16 ομάδων (9 του κέντρου και 7 της επαρχίας) στην οποία πρώτευσε ο Φίλιππος Βεροίας, ενώ ο Αμύντας κατέλαβε την 3η θέση. Τον Μάιο του 1978 διεξάγεται στην Κατερίνη η δεύτερη Πανελλήνια συνάντηση, στην οποία ο ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ στέφεται πρωταθλητής Ελλάδος. Το 1979 αναγνωρίστηκε η ανεξάρτητη Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης ΟΧΕ, που διοργάνωσε το πρώτο επίσημο Πρωτάθλημα. Στον τελικό αναμετρήθηκαν Ιωνικός Ν.Φ και Αμύντας Αμυνταίου, με τον Αθηναικό σύλλογο να κατακτά το πρωτάθλημα.

Αμύντας Αμυνταίου

Η ομάδα του "Αμύντα¨Αμυνταίου την σεζόν 1980-1981. κατέκτησε την 3η θέση στο πρωτάθλημα της Α Εθνικής

Έκτοτε, ο ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ αποτέλεσε τον καλύτερο πρεσβευτή της Δυτικής Μακεδονίας στον χώρο της χειροσφαίρισης, αφού επί σειρά ετών ήταν στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος της Α' Εθνικής κατηγορίας, αναδεικνύοντας άριστους αθλητές, που στελέχωσαν την Εθνική ομάδα της χώρας μας.

Η μικρή επαρχιακή ομάδα κατάφερε μέσα από την συστηματική δουλειά αθλητών και προπονητών να εδραιώσει την θέση της στους ισχυρούς την Ελληνικής χειροσφαίρισης και πλέον το Αμύνταιο με την πολυάριθμη συμμετοχή των πολιτών γίνεται έδρα- φόβητρο για κάθε αντίπαλο.

Τα τελευταία χρόνια ο σύλλογος έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στις ηλικιακά τμήματα τόσο των αγοριών όσο και των κοριτσιών, επενδύοντας στις επόμενες γενιές χειροσφαιριστών και χειροσφαιριστριών που θα δώσουν νέα πνοή στην ομάδα αλλά και στο ίδιο το άθλημα.

2001 ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

2002 ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

2003 ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΙΝΙ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ

2004 ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΙΝΙ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ

2005 ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΙΝΙ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ

18 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΤΕΛΙΚΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ (ΑΓΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ)

Θλιβερό γεγονός για τον συλλόγο αποτελεί ο άδικος χαμός του αθλητή Γρηγορίου Καναργελίδη που απεβίωσε στον αγωνιστικό χώρο κατά την αναμέτρηση με τον Ζαφειράκη Νάουσας στις 22/1/1995. (η φανέλα με το Νο 4 έχει αποσυρθεί)


ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ (1977-2007)

Στις 2-4/2/ 2007 οι βετεράνοι του ΑΜΥΝΤΑ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ συμμετείχαν σε τουρνούα που διοργάνωσε η ΟΧΕ στα γήπεδα της Βέροιας και του Αμύνταιου , για τον εορτασμό της συμπλήρωσης 30 χρόνων χαντ μπολ στην Ελλάδα


30 χρόνια χαντμπωλ

Γιώσκος – Τζήγας – Σαβουλίδης – Χατζής - Λαζαρίδης Κ. – Καζατζίδης – Κοκτσίδης - Κόνιαλης – Μπεκερίδης –Κιοσσες (ορθιοι)

Μουταφίδης - Κοσμίδης - Παπαχρήστου Ν.- Κυριάκου -Ζέγας - Νικολαίδης - Παπαχρήστου Χ.- Λαζαρίδης Λ. (καθήμενοι)

ΤΜΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ

Στις 1 Σεπτεμβρίου 1984, με πρωτοβουλία του τότε Αντιπροέδρου του Αμύντα, Νίκου Πετράκου συστήνεται γυναικεία ομάδα χάντμπολ η ομάδα κάνει τα πρώτα δειλά της βήματα στο χώρο, παρακινούμενη από την αίγλη της ανδρική ομάδας και από το ενδιαφέρον των αθλητριών για το άθλημα.

Το 1987 η νεοσύστατη ομάδα του Αμύντα Αμυνταίου λαμβάνει το βάπτισμα του πυρός σε φιλικές αναμετρήσεις, απέναντι σε ομάδες Α Εθνικής, όπως ο Εθνικός Κοζάνης, ο Γυμναστικός Κοζάνης και ο Αρίων Πτολεμαίδος.

Η πρώτη αποστολή της ομάδας:

Αμύντας Αμυνταίου (Ν. Πετράκος) : Παπαβασιλείου Σίσσυ (τφ), Χρυσαφίδου Έφη (τφ), Παυλίδου Καλλιόπη, Καισίδου Όλγα, Ιωάννου Έλφη, Πετράκου Άσπα, Πετράκου Πετρούλα, Γεωργιάδου Ευδοξία, Παπαβασιλείου Μαρία, Γιαγκούλη Ιωάννα, Ευγενιάδου Ελένη, Δημητρίου Ελευθερία, Μπάντη Κάτια, Αντωνιάδου Δήμητρα, Ζαφείρη Βασιλική.

Το 1988-1989, την εκγύμναση και καθοδήγηση του γυναικείου τμήματος, αναλαμβάνουν ο αείμνηστος Γρηγόριος Καρναγγελίδης και ο Πέτρος Πετράκος, με την ομάδα να συμμετάσχει την ίδια χρονιά στο περιφερειακό πρωτάθλημα.


1988-1989 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Καναργελίδης – Πετράκου – Γιαπουτζή - Γεωργιάδου Ε. - Ρώμα Β. - Γιαγκούλη - Ευγενιάδου Α. - Πετράκος Ν.

Μπάσια - Ευγενιάδου Ε. - Παπαβασιλείου - Μεδίτσκου - Ρώμα Δ. - Γεωργιάδου Α. (Καθήμενες)

Το 1990 η ΟΧΕ, προχωράει σε αναδιάρθωση των πρωταθλημάτων και η γυναικεία ομάδα του Αμύντα λαμβάνει μέρος για πρώτη φορά σε Εθνική κατηγορία, αυτή του Βορείου ομίλου της Β Εθνικής που αποτελείτο από 10 ομάδες (Αρίων Πτολεμαίδος, Καρδίτσα, Αρη Θεσ/νίκης, ΓΣ Δράμας, Σέρρες, Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών, Καλλιθέα Βέροιας και Αμύντας Αμυνταίου).

Η ομάδα των γυναικών με το πέρασμα του χρόνου αρχίζει να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των αναμετρήσεων, κερδίζοντας τον σεβασμό της χαντμπολικής κοινότητας καθώς γίνεται ένα υπολογίσιμο σύνολο.


1994-1995 Β ΕΘΝΙΚΗ


Καζόγλου – Γιαπουτζή – Πετράκου Π. – Γεωργιάδου – Μεδίτσκου – Παπαβασιλείου – Μπάντη – Ζαφείρη – Γεωργιάδου Α. – Πετράκος

Γραϊκού – Μπάλιου – Γαλμπάδη – Κωστοπούλου – Πετράκου Χ. – Θωμά (Καθήμενες)

Το διάστημα 1992-1995 τα ηνία του γυναικείου αναλαμβάνει ο Βεροιώτης Ιορδάνης Καζόγλου,μετά το πέρασμα του Ημαθιώτη προπονητή, το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας ανατίθεται στον Λάζαρο Λαζαρίδη, ο οποίος καταφέρνει το 1996 να προβιβάσει για πρώτη φορά τον Αμύντα στην Α2 Εθνική , υπερκερνώντας τα εμπόδια του Ζαφειράκη Νάουσας, του Φιλώτα Φλώρινας και των Αργοναυτών Πτολεμαϊδας που ήταν οι συνδιεκδικητές του πρωταθλήματος.

Το 1996 επανέρχεται στο πάγκο του συλλόγου ο Πέτρος Πετράκος και το 1999 την ομάδα παραλαμβάνει ο Θωμάς Τζήγας, ο οποίος στα 3 χρόνια παραμονής του στην τεχνική ηγεσία , αξιοποιεί κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο μια αξιόλογη φουρνιά νεαρών αθλητριών (Ειρήνη Ηλιάδου, Κόρρα Πανδώρα, Ελένη Τσιρνάρη, Άρτεμις Πιπερίδου, ) , που στελέχωσαν επάξια τα εθνικά συγκροτήματα και διέγραψαν πορεία πρωταθλητισμού σε επίπεδο συλλόγων.

Μάλιστα το 2001 ο Ελληνας τεχνικός κατορθώνει να προβιβάσει τον Αμύντα, για δεύτερη φορά μετά το 1996, στην Α2 Εθνική.


2000-2001 Β ΕΘΝΙΚΗ

Τζήγας - Θωμά - Γαλμπάδη Σ. - Μπάντη - Γεωργιάδου - Ρόμπη - Κατοικαρίδου - Σονιάδου - Θεοδοσιάδης

Γαλμπάδη Α. - Πετράκου - Ηλιάδου - Τοϊτου - Κάσσου - Παπαβασιλείου (Καθήμενες)

Το 2002 - 2004 Ο Σκοπιανός Ρίστο Κωνσταντίνοφ και εν συνεχεία το 2004-2005 ο Νίκος Γιώσκος είναι οι τελευταίοι προπονητές, που θα καθοδηγήσουν την ομάδα στην Α2 Εθνική, καθώς θα ακολουθήσουν 7 χρόνια παρουσίας του Αμύντα στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής, μετρώντας μέσα σ αυτό το διάστημα δύο χαμένα μπαράζ ανόδου το 2009 και το 2010.

Οι προπονητές που πέρασαν αυτή την επταετία από το πάγκο της γυναικείας ομάδας ήταν: 2005-2006 Λιότσκα Θεανώ, 2006-2009 Ελευθεριάδης Λευτέρης, 2009-2010 Παναγιώτης Παπαζήσης, 2010-2011 Βαλάντης Κωστόπουλος – Γιώργος Θεοχαρίδης, 2011-2012 Νίκος Γιώσκος – Αναστάσης Παπαχρήστου.

Την 7η χρονιά η ομάδα με τεχνικό δίδυμο τους Νίκο Γιώσκο και Αναστάση Παπαχρήστου, κατακτά το πρωτάθλημα στη Β Εθνική, σημειώνοντας 9/10 νίκες και επιστρέφει με φιλοδοξίες στην Α2.

Το 2012-2013 με ενορχηστρωτή τον Νίκο Γιώσκο και ένα ικανό και αξιόλογο σύνολο αθλητριών, ο Αμύντας διαγράφει πορεία πρωταθλητισμού στην Α2 ,με απόλυτο σερί νικών 16/16 στον όμιλο του, οδηγείται σε αγώνα μπαράζ ανόδου στο Φιλίππειο της Βέροιας απέναντι στο Μακεδονικό Θεσ/νίκης. Μετά από ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι οι παίκτριες του Αμύντα καταφέρνουν μετά από 2 παρατάσεις να λυγίσουν την αντίσταση του Μακεδονικού και να πανηγυρίσουν την άνοδο στην Α1 , εξέλιξη ιστορικής σημασίας στα 29 χρόνια παρουσίας της γυναικείας ομάδας στις Εθνικές κατηγορίες.


2012-2013 Α2 ΕΘΝΙΚΗ

Γιώσκος - Ρακοπούλου - Κόρρα - Παπαβασιλείου - Μπάντη - Τσιομπάνου - Τσένκο - Γεωργιάδου - Παπακωνσταντίνου

Γιαπουτζή - Σκόδρα Τ. - Σκόδρα Τζ. - Πάνου- Δημητριάδου - Γαλμπάδη - Ηλιάδου (Καθήμενες)


2013 - 2014 Α1 ΕΘΝΙΚΗ

Παπακωνσταντίνου - Κόρρα - Βαφειάδου - Γεωργιάδου - Παπαβασιλείου - Ρακοπούλου - Μίλασιτς - Μπάντη - Συζίνου - Γιώσκος

Τσουτσουλάκη - Τσένκο - Γαλμπάδη - Σκόδρα - Πάνου - Ταϊρίδου - Νούσια (Καθήμενες)

Ο Αμύντας στη παρθενική του συμμετοχή στη μεγάλη κατηγορία με προπονητή για 3η σερι χρονιά τον Νίκο Γιώσκο, κατέλαβε την 4η θέση  και παράλληλα την έξοδο στα κύπελλα Ευρώπης, καταγράφοντας ακόμα μια επιτυχία στο ενεργητικό της .

2014-2015 Α1 ΕΘΝΙΚΗ

Γιώσκος-Γεωργιάδου-Στρατάκη-Βαφειάδου-Τσιομπάνου-Χατζή-Μπάντη-Κόρρα-Σμαρδέλη-Κωτσοπούλου-Ρακοπούλου-Παπαβασιλείου-Παπακωνσταντίνου

Σιγκάρη-Τζαραλή-Παρασκευά-Γκάτσιου-Καλογήρου-Ταιρίδου-Σουμελίδου-Καλοιδή-Μίγγου (Καθήμενες)

Ο Αμύντας στη δεύτερη συμμετοχή του στη μεγάλη κατηγορία, περιήλθε στη 5η θέση, μέσω της οποίας εξασφάλισε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τη συμμετοχή του στο challenge cup, διοργάνωση στην οποία ο Αμύντας κατάφερε να φτάσει έως τους ‘’16’’, όπου αποκλείστηκε από την Ουκρανική Γκαλιτσάνκα. Αξίζει σημειωθεί ότι για τους ‘’32’’ του θεσμού, ο Αμύντας σημείωσε ευρωπαϊκό ρεκόρ προσέλευσης θεατών, στη νικηφόρα αναμέτρηση επι της Ισραηλινής Χολόν.

Παρά την σφιχτή δημοσιονομική πολιτική που  ακολούθησε η διοίκηση την περίοδο 2015-2016, η ομάδα στηριζόμενη σε γηγενείς αθλήτριες, κατέλαβε για δεύτερη σερί χρονιά , την 5η προνομιούχο θέση , που οδηγούσε στο κύπελλο Ευρώπης, αλλά η οικονομική συγκυρία που έπληττε την χώρα και κατ΄ επέκταση τον Ελληνικό αθλητισμό, υποχρέωσε τους ιθύνοντες του συλλόγου να μην δηλώσουν συμμετοχή.

ΣΕΖΟΝ

ΤΕΧΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

1988-1989

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΝΑΓΓΕΛΙΔΗΣ - ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΑΚΟΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

1989-1990

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΝΑΓΓΕΛΙΔΗΣ - ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΑΚΟΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

1990-1991

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΝΑΓΓΕΛΙΔΗΣ - ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΑΚΟΣ

Β ΕΘΝΙΚΗ

1991-1992

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΝΑΓΓΕΛΙΔΗΣ - ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΑΚΟΣ

Β ΕΘΝΙΚΗ

1992-1993

ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΚΑΖΟΓΛΟΥ

Β ΕΘΝΙΚΗ

1993-1994

ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΚΑΖΟΓΛΟΥ

Β ΕΘΝΙΚΗ

1994-1995

ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΚΑΖΟΓΛΟΥ

Β ΕΘΝΙΚΗ

1995-1996

ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ

Β ΕΘΝΙΚΗ-ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ

1996-1997

ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΑΚΟΣ

Α2 ΕΘΝΙΚΗ

1997-1998

ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΑΚΟΣ

Β ΕΘΝΙΚΗ

1998-1999

ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΑΚΟΣ

Β ΕΘΝΙΚΗ

1999-2000

ΘΩΜΑΣ ΤΖΗΓΑΣ

Β ΕΘΝΙΚΗ

2000-2001

ΘΩΜΑΣ ΤΖΗΓΑΣ

Β ΕΘΝΙΚΗ-ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ

2001-2002

ΘΩΜΑΣ ΤΖΗΓΑΣ

Α2 ΕΘΝΙΚΗ

2002-2003

ΡΙΣΤΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΦ

Α2 ΕΘΝΙΚΗ

2003-2004

ΡΙΣΤΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΦ

Α2 ΕΘΝΙΚΗ

2004-2005

ΝΙΚΟΣ ΓΙΩΣΚΟΣ

Α2 ΕΘΝΙΚΗ

2005-2006

ΘΕΑΝΩ ΛΙΟΤΣΚΑ

Β ΕΘΝΙΚΗ

2006-2007

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ

Β ΕΘΝΙΚΗ

2007-2008

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ

Β ΕΘΝΙΚΗ

2008-2009

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ

Β ΕΘΝΙΚΗ - ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ

2009-2010

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ

Β ΕΘΝΙΚΗ - ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ

2010-2011

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΧΑΡΙΔΗΣ

Β ΕΘΝΙΚΗ

2011-2012

ΝΙΚΟΣ ΓΙΩΣΚΟΣ - ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ

Β ΕΘΝΙΚΗ - ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ

2012-2013

ΝΙΚΟΣ ΓΙΩΣΚΟΣ

Α2 ΕΘΝΙΚΗ - ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ

2013-2014 ΝΙΚΟΣ ΓΙΩΣΚΟΣ Α1 ΕΘΝΙΚΗ - 4η Θέση
2014-2015 ΝΙΚΟΣ ΓΙΩΣΚΟΣ Α1 ΕΘΝΙΚΗ - 5η Θέση
2015-2016 ΝΙΚΟΣ ΓΙΩΣΚΟΣ Α1 ΕΘΝΙΚΗ - 5η Θέση


 

Xορηγοί επικοινωνίαςradio-lehovo.gr
top